2012 - 10 11 12

 
 
Oktober
En riktig pluggmånad. Hann dock med att träffa ett par vänner då och då. Njöt så gott det gick av hösten även om det är den årstid jag hatar mest. Var ofta (eller ja, typ fyra gånger) ute och joggade här hemma. Tog massa outfitbilder. Vann helgens awesome hos keela! Den tjugoåttonde begav jag och familjen oss mot Kanarieöarna. Teneriffa närmare bestämt.
 
 
November
De första dagarna av månaden var vi på Teneriffa och hade det skitbra! Åt god mat, shoppade och tog det lugnt i regnet. När jag kom hem besökte jag det nyöppnade shoppingcentret Emporia flera gånger i veckan. Gick på fest. Fick bra resultat i skolan. En väldigt bra månad med andra ord!
 
December 
La bloggen åt sidan för att kämpa in i det sista med skolarbete. I och med detta kommer jag inte ihåg vad jag har  gjort de senaste 30 dagarna... Men julen spenderades med i stort sett hela släkten och det var asmysigt. Fick fina julklappar och trots att julkänslorna inte innefann sig var jag nöjd ändå. Mitt slut på 2012 var ganska jobbigt. Jag mådde kasst men lyckades ha rätt kul på nyårsafton ändå. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0