2012 - 07 08 09

Juli
Halva månaden spenderades på Malta och det var riktigt skönt. Badade med delfiner, åkte båt till Sicilien och shoppade i Valetta var några av de saker vi gjorde. Efter att nästan ha missat flyget hem möttes jag av mamma, pappa och Amanda på Kastrup. En sjuk känsla. Dagen efter bar det iväg igen, till släkten i Norrland (eller Svealand om man ska vara korrekt) och upplevde en dag av sorg. Resan avslutades dock med lite uppiggande shopping i huvudstaden. Ja, väl hemma firade jag min födelsedag med vänner och familj. Riktigt lyckat. Träffade Jenny också och hade en underbar dag med henne i min stuga. Min amerikanska granne Karina hann jag inte se så mycket, men turligtvis åkte vi till en marknad och umgicks lite där åtminstone. 
 
 
Augusti
Årets bästa månad! Hade en mysig shoppingdag med mamma i Malmö. Fick börja träna så smått och det var superhärligt. En dag var jag och Jenny på Tivoli i Köpenhamn och jag åkte karuseller jag inte vågat åka tidigare. Tre fantastiska dagar spenderades i London med mitt fotbollslag. Vi åkte sightseeing-buss, åt och shoppade! Dagen efter var det dags för skolstart. Var inte så nervös faktiskt, det jobbigaste var vad man skulle ha på sig haha. Men det gick bra och kände direkt att jag valt rätt.
 
September
Mycket med skolan! Började med tre dagar på läger i Kolboda där vi hade samarbetsövningar, PPP, föreläsningar och liknande. Någon vecka senare var det inspark och ett par dagar efter det var det recentiorsfest. Fick min MacBook Air och skaffade ny blogg. Träffade folk och så vidare. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0