Day 07 - Your zodiac sign and if you think it fits your personality.

"Lejonet är handlingskraftig och bestämd, trivs med uppmärksamhet och värdesätter kvalitet. I relationer är Lejonet varm och lojal. Att få ta emot eller ge andra uppskattning är viktigt för denna stolta och generösa karaktär. En smula fåfänga hör till bilden, likaså smak och stilkänsla. Lejonet föredrar traditionell uppvaktning och förväntar sig respekt. 

Solen härskar över detta karismatiska eldtecken. På motsvarande sätt som solen är centrum i vårt solsystem blir ofta Lejonet en centralgestalt, både i sociala och yrkesmässiga sammanhang. Vi finner många präglade av Lejonets tecken på ledande, ansvarsfulla poster. God organisations- och planeringsförmåga är kännetecknande. Lejonet ställer höga krav, på sig själv och andra, och uppnår ofta goda resultat. 

Lejonet trivs i glada och festliga sammanhang, gärna pompa och ståt. En kreativ natur som satsar till 100 procent när något ska presteras eller genomföras. Lejonet ogillar amatörmässighet och gör inga halvhjärtade insatser. Men samtidigt har denna kraftfulla ledarnatur, utrustad med viljestyrka och pondus, inga problem med att koppla av och njuta när tillfälle ges. Lejonet trivs lika bra i hängmattan som på toppen av karriärstegen. 

Lyx och glamour, komfort och njutningar tilltalar denna livsnjutare. Men ett Lejon som inte får utlopp för sin kreativitet och sitt behov av uppmärksamhet, kan bli en aning styrande. Lejonet är principfast och viljestark. Trots behov av beröm och social stimulans har Lejonet stark integritet. En som kan ryta till när det behövs."
Källa: http://www.dagenshoroskop.nu/horoskop/stjarntecken/index5.html
 
Stämmer det?  Nej, inte speciellt mycket faktiskt. Innan gjorde det definitvt. Jag är inte i så stort behov av att stå i centrum och en ledare anser inte att jag är längre. Generös däremot, det är jag. Och jag värdesätter kvalitet och jag är principfast, viljestark och är i behov av komfort... Kanske passar jag ganska bra som lejon ändå? 
 

Kommentarer
Postat av: josefin

sv: tack så mkt!:D

2012-09-24 @ 11:40:00
URL: http://joseefiiinee.blogg.se
Postat av: Erica Nylund - Drömmen om att bli fotograf.

veckans blogg är nu avslutad så klicka in & se om det är du som blev veckans blogg!
du får självklart anmäla dig igen, oavsett om du inte vann eller om du vann!
direktlänk: http://byericanylund.blogg.se/2012/september/vinnaren-av-veckans-blogg-v-38-ny-omgang.html#comment
ha en riktigt bra måndag!

2012-09-24 @ 15:30:29
URL: http://byericanylund.blogg.se
Postat av: Kajsa

Hej nu är veckans grymmaste dragna, kika in och se om du vann, annars är det bara att anmäla sig igen.

2012-09-24 @ 17:08:47
URL: http://spystina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0