Vanor jag har - önskerubrik

- En vana som jag har fått nyligen är att jag alltid sätter mig på samma plats på tåget. Längst bak och längst in närmast den tysta kupén, måste sitta i motsatt färdriktning också. 
 
- En (o)vana som jag har haft länge är att jag äter melon/mango/äpple på ett väldigt speciellt sätt. Ni vet, man brukar ju bara äta toppen eller runt om, men jag äter varenda liten smula av frukten. Tillslut finns knappt skalet kvar. Det kan ta en timme för mig att äta en mango haha.
 
- En annan ovana är att jag svär hela tiden. Inte för att jag är arg eller så, tvärtom. Svär speciellt till folk jag tycker om. Åh får så dåligt samvete när jag säger "för fan din jävla töntmes" till min älskade katt. Mina svordomar gör verkligen min familj galen. Försöker sluta men det är svårt. 
 
Två jävla töntmesar för snart ett år sedan. 
 
- sista vana eller ovana, vet inte riktigt vad det räknas som, är att jag måste kolla min väska/jacka hela tiden när jag är ute någonstans. Så om man ser mig slå på mig själv lite överallt är det för att kolla om min mobil finns kvar i fickan. Tack vare detta har jag lyckats undgå att bli bestulen (pepparpeppar ta i trät eller vad man säger), men det har också medfört onödig oro. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lowa

Haha, roliga vanor och ovanor du har :)

Svar: hihi :) har du någon vana/ovana? :D
Lina Jakobsson

2012-11-01 @ 10:55:34
URL: http://lowagrann.blogg.se
Postat av: Sara

Haha vad roligt jag är nästan exakt som dig! Fast jag svär aldrig! Aldrig! Någon gång när jag blivit arg och börjat säga "va fan!" så blir det istället: "va f...als? Va fals?" (gammalmodigt utryck jag vet....) och va söta dina katter är!!

Svar: Haha, coolt :D Åh jag vill också kunna låta bli att svära :( ska försöka med ditt "va fals" haha.
Lina Jakobsson

2012-11-01 @ 11:10:57
Postat av: Sara

Haha aaa det gäller bara att komma på det i tid :P

Svar: Precis, det är ofta redan försent för mig haha :D
Lina Jakobsson

2012-11-05 @ 16:44:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0