Mondays suck

 
Somnade jättesent inatt. Eller ja, senast ett men det är jobbigt när man går upp halv sex. Så jag var sååå nära på att stanna hemma idag. Orkar verkligen inte med måndagar. Men jag drog mig till skolan i alla fall. På idrotten hade vi ishall så vi åkte skridskor. Jag var ändå helt okej för att typ aldrig ha åkt innan (skolans basketplan och lalandias plast-is räknas inte direkt). Men jag såg säkerligen ut som bambi eller nåt. Aja, får öva på någon damm i vinter.
Nog om det, när vi kom till skolan åt vi och sen började helvetes-eftermiddagen. Svenska, samhälle, företagsekonomi och matte direkt efter varandra är inte det ultimata för min hjärna.
På tåget hem chillade jag med ett avsnitt PLL, har börjat följa det igen! Asbra. Och nu är jag hemma och borde plugga men jag orkar faktiskt inte. Tisdag imorgon och det gillas! 
Just det, jag har precis bestämt mig för att söka till skolans musikaliska förening. För att komma med måste man göra en audition. Problemet är att den är på onsdag och jag har ingen idé vad jag ska sjunga. Har ni några tips på låtar som man inte kan sjunga dåligt på? 

Kommentarer
Postat av: lilla linnea

sv: nemen åååh tack så mycket vad snäll du är! ^^

Svar: Är bara ärlig! :)
Lina Jakobsson

2012-10-22 @ 23:28:54
URL: http://lillinneas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0