Det pinsammaste som hänt mig - önskerubrik

Jag är inte längre en person som tycker att det är jobbigt att göra bort mig. Därför ser jag inte det pinsamma i saker längre. Värre var det förut då en liten händelse som att jag tog fel mat i skolan (typ allergikernas) vara hur pinsamt som helst och det gick flera veckor innan jag slutade tänka på det. Jag kommer fortfarande ihåg det just för att jag nu inser hur dumt det var att gå och ha ångest och skämmas över en sån liten skitsak. 
 
Istället för att berätta om en pinsam händelse ska jag rada upp flera
- I ettan råkade jag snacka skit om min lärare så att hon hörde.
- När jag var åtta kastade jag sand på någon så att det kom i hennes öga så jag var tvungen att så framför klassen och be om ursäkt.
- På klassresan i Stockholm hade vi matkrig utanför ett gatukök och det var kul så länge det varade. Våra föräldrar skällde ut oss och vi var inte ensamma på gatan direkt.
- En gång i Österrike gick jag i skidskola. Vi skulle åka ankarlift för första gången och jag ramlade av hela tiden så jag fick åka ner igen och börja om. Det blev inte bättre av att liftvakten snackade tyska. Jag var helt ensam för att alla andra hade klarat av att åka upp. Ville typ dö då. 
- Sista dagen på mellanstadiet var vi på utflykt på ett ställe som ligger nära där jag bor. Jag och några till råkade hemma hamna hos mig tillslut, konstigt nog hehe. Jag har aldrig fått en sån stor utskällning i hela mitt liv typ. 
- I sexan råkade ett aprilskämt gå för långt och det slutade med att vår lärares glasögon gick sönder. Som om man inte var tillräckligt hatad innan det, haha. 
 
Som ni ser är jag inte klantig på det sättet att jag ramlar i matsalen eller spiller ut min dricka över någon kille, utan  mina pinsamma grejer handlar mest om att jag fått en utskällning, hehe. 
 
Ankarlifts-proffset! 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas du inte tar allt för illa upp för att jag sitter här hemma och skrattar :) stackars dig! Men jag kan också vara sådan att jag tänker på sådant länge :p men bra att du ser så bra på det nu.

Svar: Haha, nejdå. Skratta hur mycket det vill, det gör jag också nu i efterhand :)
Lina Jakobsson

2012-10-30 @ 14:09:10
Postat av: Sara

Haha vad bra :D

2012-11-05 @ 16:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0