Konstigaste olyckan jag varit med om - önskerubrik

Jag har alltid haft tur när det gäller olyckor. Inte ett enda brutet ben i min kropp har jag haft. 
När jag var ett år hände dock något som kunde ha gjort att jag miste livet. 
Jag och mamma var hemma och höll på att förbereda inför en fest vi (eller ja hon) skulle ha senare. Jag var ju liten och sprang mest runt och åt popcorn. Efter ett tag blev jag väl törstig så jag ville ha något att dricka. Tog en flaska och tog en klunk. Det var inte vatten. Det var lampolja. Mamma märkte att jag inte kunde andas och såg att jag höll lampgrejen i handen så hon fattade direkt vad som hade hänt. Hon ringde snabbt ambulans och sjukvårdsupplysningen men fick rådet att köra in själv. Pappa var på spelning långt borta så mamma bad farmor köra. Fyfan, den bilresan på 20 min till sjukhus måste ha varit den längsta i mammas liv. Själv kommer jag inte ihåg någonting såklart, har fått den här historian berättad för mig tusentals gånger. Väl på sjukhuset fick vi hjälp snabbt och det tog inte lång tid förrän jag var helt återställd. Jag hade nog inte hunnit få i mig så mycket, men tänk om liksom. Om jag någon gång tycker att livet är skit tänker jag tillbaka på denna händelse och inser att jag är ganska lyckligt lottad. 
Så ja, det här var den konstigaste olyckan jag varit med om. 
Något år efter "olyckan"

Hola!

Man kan nästan tro att jag har snackat spanska i hela mitt liv. Soy muy bueno hablo espanol. Eh, ja.
Jag har det jättebra här, var på en dryg rundtur av ön i morse men sånt får man ta. Imorgon blir det förhoppningsvis sol och bad. Blir det mulet står shopping på schemat. 
Hoppas ni har det bra, puss! 

Det pinsammaste som hänt mig - önskerubrik

Jag är inte längre en person som tycker att det är jobbigt att göra bort mig. Därför ser jag inte det pinsamma i saker längre. Värre var det förut då en liten händelse som att jag tog fel mat i skolan (typ allergikernas) vara hur pinsamt som helst och det gick flera veckor innan jag slutade tänka på det. Jag kommer fortfarande ihåg det just för att jag nu inser hur dumt det var att gå och ha ångest och skämmas över en sån liten skitsak. 
 
Istället för att berätta om en pinsam händelse ska jag rada upp flera
- I ettan råkade jag snacka skit om min lärare så att hon hörde.
- När jag var åtta kastade jag sand på någon så att det kom i hennes öga så jag var tvungen att så framför klassen och be om ursäkt.
- På klassresan i Stockholm hade vi matkrig utanför ett gatukök och det var kul så länge det varade. Våra föräldrar skällde ut oss och vi var inte ensamma på gatan direkt.
- En gång i Österrike gick jag i skidskola. Vi skulle åka ankarlift för första gången och jag ramlade av hela tiden så jag fick åka ner igen och börja om. Det blev inte bättre av att liftvakten snackade tyska. Jag var helt ensam för att alla andra hade klarat av att åka upp. Ville typ dö då. 
- Sista dagen på mellanstadiet var vi på utflykt på ett ställe som ligger nära där jag bor. Jag och några till råkade hemma hamna hos mig tillslut, konstigt nog hehe. Jag har aldrig fått en sån stor utskällning i hela mitt liv typ. 
- I sexan råkade ett aprilskämt gå för långt och det slutade med att vår lärares glasögon gick sönder. Som om man inte var tillräckligt hatad innan det, haha. 
 
Som ni ser är jag inte klantig på det sättet att jag ramlar i matsalen eller spiller ut min dricka över någon kille, utan  mina pinsamma grejer handlar mest om att jag fått en utskällning, hehe. 
 
Ankarlifts-proffset! 
 

Comida!


Bloggar jag läser - önskerubrik

För det första tänker jag inte länka ALLA bloggar jag läser i och med att det är över hundra. Men mina favoriter hade jag tänkt få med. 
 
Dessa bloggar läser jag ofta eller dagligen:
Denize - ensamstående ung mamma: Ung mamma till två barn, de bor i Spanien och hon berättar om deras vardag. Dessutom tar hon otroligt fina bilder! 
Erica Mohn Kvam: Norsk bloggerska. Är fullkomligt kär i hennes stil och vi ska inte tala om hennes långa blonda hår. 
Claudia: Asbra shopping-blogg. Senast köpte hon ett par skitsnygga Jefferys. 
Felicia Andersson: Tjej som är lika gammal som jag är som har flyttat hemifrån till Stockholm för att gå gymnasiet där. Hur coolt är inte det? Hon lägger ofta upp snygga outfits, träningsinlägg osv. Det bästa är att hon till skillnad från de flesta andra är öppen i sin blogg och vågar säga vad hon tycker
Conler: En blogg jag följt länge. Efter ett uppehåll är bloggerskan nu tillbaka. Hon skriver om sitt självskadebeteende och hur hon lyckades ta sig ur det. Förutom det handlar bloggen mycket om hur det är att flytta hemifrån.
The Juicy Details: En riktig insprirationsblogg. The one and the only, typ. Mycket shopping, träning, mat och skönhet. Nu är hon i New York så jag ser fram emot massa underbara inlägg därifrån
Thingsyouremember: Riktigt inspirerande blogg som ägs av en superfin tjej. Älskar hennes klädstil. Och hår. Ni vet man blir sådär härligt avundsjuk när man kan bli ibland? Så blir jag när jag går in på bloggen. Dessutom tar hon underbart proffsiga foton. 
Tinkerbella: De flesta känner nog till Isabella Johansson, mer känd som Tinkerbella. Om någon förmodan inte skulle göra det kan jag berätta att detta också är en foto/inspirationsblogg. För övrigt älskar jag hennes hår. Haha, det känns som att jag följer bloggar bara för att få avundas någon annans långa blonda hår? 
Lovelycajsa: Foto/vardagsblogg som jag har följt länge. Tjejen skriver bra också så jag kan säga att inläggen är läsvärda.
Josefine Andersson: Asfint hår och stil precis som bloggarna ovan... Vardag/shopping/outfit/mat och såntdär trevligt. Men även en stor inspiration när det gäller allvarligare saker. Denna blogg har hjälpt med mycket kan ni tro.
Everylastminute: Den bästa, enligt mig, USA-bloggen just nu. Innan följde jag typ tusen utbytesstudenter på bloglovin men för tillfället nöjer jag mig med endast denna. Måste jag säga att man blir sugen på att åka dit?
 

Snart sticker jag!

Till värmen! Eller inte, det ska regna hela veckan. Är inte så taggad faktiskt. Men ska bli skönt att komma bort!
Hotellet har ej wifi (?!) så ni får nöja er med ett par tidsinställda. Ha ett bra lov alla, puss på er! ♥

Vinnarna i veckans blogg v43 + ny omgång v44


FÖR ATT VARA MED:
- Kommentera "jag är med"
FÖR EXTRA CHANS ATT VINNA:
- Följ mig på bloglovin här
- Ställ en fråga på blogresponse här
- Gilla inlägget på bloglovin här
- Nämn på din blogg att du deltar och länka mig 
 
Vinnare dras när jag har kommit hem igen! 

Gårdagens lunch

Eftersom jag inte är i skolan idag och mamma jobbar så var jag tvungen att fixa mat själv. Det gick skitbra, och gott var det också! Inte i klass med skolmaten eller mammas mat, men ändå.
Champinjoner, matvete, morötter, kalkonskinka peppar och örtsalt. Tog mindre än ett halvtimme att göra. Redo för att flytta hemifrån, jadå! 

Tretton eller sexton?

 

Tack så mycket!

När jag var mindre, hela mitt liv fram till jag var 14-15 ungefär tyckte jag att det var jättejobbigt när folk påstod att jag såg yngre ut än vad jag egentligen var. Jag sminkade mig för att se äldre ut och försökte klä mig mer vuxet. Kommentarerna försvann inte, och jag kände mig ännu mer ledsen över dem än innan. 


En gång när jag precis fyllt 13 kom jag in gratis på ett museum för att jag såg ut som 10. 
Det var någon som blev chockad när jag sa att jag skulle börja sjuan. I trean skämdes jag över min låga vikt, och försökte faktiskt under en lång period öka några kilon för jag trodde att det skulle hjälpa. Min längd har jag alltid haft komplex för.


Så ja, jag har fått höra negativa kommentarer om det, inte så ofta men det har hänt. Hur jag tog mig igenom det då vet jag faktiskt inte. Först blev man ju lite sårad och så, men sen lade jag nog inte ner så mycket tid på att tänka på det helt enkelt. Liksom "jaha, tyck vad du vill men jag bryr mig inte, so what liksom, har du inget bättre att säga" och så vidare. 

Ett undantag har varit i fotbollssammanhang. Varje match har jag känt mig så fruktansvärt underlägsen bara för mitt utseende. Jag kunde gå och hata mig själv en hel match bara för att jag var så liten och svag. Ingen (vet jag vet) har påpekat något där, det var från mig själv kommentarerna kom ifrån. 


Men för några år sedan ändrades mina ideal helt. Jag kände "om jag ska vara liten kan jag väl vara det ordentligt". Ville vara så liten som möjligt typ, och tog det som en komplimang när jag fick höra att jag såg ung/liten ut. Ett tag ville jag ärligt se ut som en tioåring och strävade riktigt efter att komma i allt för små storlekar, det blev lite extremt men i och med detta lärde jag mig att uppskatta det utseende jag fått. Jag kommer alltid att ha en liten kroppsbyggnad, ett babyface och misstas för att vara ett par år yngre. 


Och egentligen, vem vill inte se ung ut? Tänk vad man har igen det i framtiden, att få höra "va? är du fyrtio? du ser inte ut att ha fyllt 30 ens". 
Det kan också medföra att man får komma in på grejer billigare osv för att man kan dra av några år utan att någon misstänker att man ljuger. Visst, man kan behandlas som ett barn och det är riktigt jobbigt. Men samtidigt blir man ofta sedd som gullig och söt, och även om det kan verka nedlåtande ibland så är det ju inte helt fel ändå?  Dessutom kan man umgås med 99/98/97 utan att det ser ut som att man är deras mamma eller något, och jag är en person som gillar att umgås med yngre, hellre än med äldre. Det kan vara för att jag känner mig "på samma nivå" som de är. Nu sitter ju inte personligheten eller mognaden i åldern, men ni fattar. 


Det går att resonera fram och tillbaka. Hitta fördelar och nackdelar men i det stora hela gäller det nog att bara acceptera och se det positiva. 

 

Nuförtiden får jag inte höra det alls, jag tror att det är för att folk inte vågar säga det just för att de tror att jag ska bli sårad. Så jag uppskattar faktiskt att du ställer frågan! Andra tar det ofta negativt, men jag ser det från den ljusa sidan. 


Det viktiga är att tänka på att de som påpekar det inte menar något illa oftast, det är bara ett konstaterande. 
Som att säga "du är lång" eller "du har två ögon". 


Måste också lägga till att jag inte försöker klanka ner på er som är precis tvärtom, det vill säga att ni ser äldre ut än vad ni är. Innerst inne är jag lite avundsjuk på er. Eller var i alla fall, innan jag lärde mig att acceptera mitt utseende :)

 
Inte för att bilden har något med texten att göra, men det är ju jag iaf.

Ni väljer rubriken

Nu gör jag likadant som alla andra, jag låter er välja rubriken.
Hade tänkt tidsinställa inlägg nu som kommer upp när jag är borta nästa vecka. Får jag inga förslag blir det nog inga inlägg heller, så gör mig en stor tjänst och kommentera vad ni skulle vilja att jag ska skriva om!

Fin höstdag

 

Down jacket

SÅ LYCKLIG. Ni vet den där jackan som har tagit slut varje gång jag tänkt beställa den? Det här är den jackan. 
Jag hittade den på Denim & Supply by Ralph Lauren på Emporia. Fick gå upp en storlek men jag kände att det var nu eller aldrig. 

10 dagars ledighet!

 
Nu har jag äntligen höstlov! Jag kommer sakna skolan asmycket men det här behövs verkligen. 
Om 3 dygn är jag i värmen, så himla härligt. Kan inte förstå det riktigt ändå. 
Idag var en riktigt jobbig dag med två prov, fast jag tror att jag klarade det bra. Inte A direkt, men kanske ett C. 
Det nöjer jag mig med än sålänge. 
Efter skolan stack jag till Emporia. Jag visar bilder senare, har typ två but still. Det var väldigt häftigt. Mysigt var det inte direkt men det kan ju bero på att halva Skåne var där. Sjukt bra affärer finns där iaf. Shoppade två grejer som jag ska visa imorgon när jag har tillgång till kamera. En ledtråd: det är något jag velat ha läääänge.
Hoppas att ni har haft en bra start på lovet precis som jag. Puss ♥

En vecka försent men ändå! Outfit från fotograferingen.

Denna skulle egentligen laddas upp förra veckan men så blev det inte. I alla fall, detta var outfiten för fotograferingen i fredags. 

Länkbyte

Fina bilder, fin tjej, fin blogg. Kolla in!! 

Framsteg!

Tid: 13.46 
Sträcka: 2,5 km 
Min/km: 5.34 min/km
Kommentar: Även om jag inte klarade mitt mål så är jag nöjd. Jag känner att det är bättre att jag förbättras lite hela tiden än att jag gör ett stort framsteg och sen så stannar utvecklingen helt. Klarade ju faktiskt rundan på mer än 1 minut mindre än förra veckan. Dessutom stannade jag inte en enda gång (förutom när en bil var i vägen). Nu är jag på gång känner jag, jag ska komma dit jag en gång var! 
Mål för nästa vecka: 2,5 km på 13.30 minuter. 

Stressad

 
Ska inte tråka ut er med vardagsinlägg. VIlle bara meddela att jag är oerhört stressad just nu.
Har två prov imorgon och känner mig inte alls förberedd. Så det blir timtals med plugg ikväll tyvärr.
Hoppas att ni har det bra och njuter av den underbara hösten :* ♥

Awesome!!

Nämen titta vem som blev helgens awesome hos keela? Sjukt ju! Blev riktigt chockad och glad när jag såg det.
Klicka här för att komma till hennes blogg, för er få som inte läser den redan då. Hon är grym! 
 

Tuesdays rock

Jag sitter på stationen och väntar på att mitt tåg ska komma. Resten av dagen blir inte så lugn som jag hade hoppats på. När jag kommer hem ska jag jogga den vanliga rundan, plugga företagsekonomi och engelska, sammanställa juridikinlämningen, laga mat, dränka håret med ricinolja och försöka gå och lägga mig i tid. 
Jag får se om jag hinner med allt. 2 skoldagar kvar innan lovet, åh så bra det känns.
Ni får ha det så bra så hörs vi när saker har börjat lugna ner sig igen. ♥
 

Varför ska man mäta olycka?

En sak som retar mig väldigt mycket är det faktum att olycka för många verkar vara mätbart. Nu på facebook ser man bara massa grejer om att en tjej nyligen begick självmord för att hon inte orkade med livet längre. Tydligen blev hon mobbad och nedslagen. Att sånt ska behöva hända är helt förskräckligt, men ännu värre är nog alla kommentarer hennes facebook-grupp har. Saker som "det finns de som blir mobbade, slagna hemma, har massa psykiska sjukdomar som senare begår självmord men ingen gör en facebook-sida om dem" och "jaha, lite mobbad och slagen, vad gör det? tänk på alla stackars...". Men jaha. Så då borde ingen ha rätt att må dåligt, att klaga, att gråta. För det kommer alltid finnas någon som har det värre. "Det handlar inte om hur man har det, utan hur man tar det." Jag har läste det citatet någonstans för längesedan och sen dess har det varit fast i min hjärna. Så himla sant. Det spelar ingen roll om du har alla världens pengar, människor runt omkring dig som älskar dig och allt verkligen går din väg. Du har ändå samma rätt att känna dig olycklig. Samtidigt som ett fattigt barn i ett fattigt land kan få vara hur lyckligt som helst. 
Ingen vet precis hur dåligt eller bra någon egentligen mår. För det kan man bara känna själv. 
Att tränga bort sina känslor gör ingenting bättre, men vad har man för val när samhället ser ut som det gör? 
Om jag tar mig själv som exempel. Jag var långt ifrån sjukast, smalast eller olyckligast. Men jag mådde dåligt ändå. Och jag har all rätt att klaga, trots att jag är medveten om att det finns så många andra som mår så himla mycket värre. Då kunde jag inte acceptera det, nu har jag lärt mig att göra det. 
We're all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.

Mondays suck

 
Somnade jättesent inatt. Eller ja, senast ett men det är jobbigt när man går upp halv sex. Så jag var sååå nära på att stanna hemma idag. Orkar verkligen inte med måndagar. Men jag drog mig till skolan i alla fall. På idrotten hade vi ishall så vi åkte skridskor. Jag var ändå helt okej för att typ aldrig ha åkt innan (skolans basketplan och lalandias plast-is räknas inte direkt). Men jag såg säkerligen ut som bambi eller nåt. Aja, får öva på någon damm i vinter.
Nog om det, när vi kom till skolan åt vi och sen började helvetes-eftermiddagen. Svenska, samhälle, företagsekonomi och matte direkt efter varandra är inte det ultimata för min hjärna.
På tåget hem chillade jag med ett avsnitt PLL, har börjat följa det igen! Asbra. Och nu är jag hemma och borde plugga men jag orkar faktiskt inte. Tisdag imorgon och det gillas! 
Just det, jag har precis bestämt mig för att söka till skolans musikaliska förening. För att komma med måste man göra en audition. Problemet är att den är på onsdag och jag har ingen idé vad jag ska sjunga. Har ni några tips på låtar som man inte kan sjunga dåligt på? 

The official SAT

För några dagar sedan fick jag hem denna. Jag hade förväntat mig en liten pocketbok med några övningar. Men, nej värre än biblen är den. Det är en guide för SAT-testet man måste göra för att få studera på ett amerikanskt college. Beställde den på adlibris. De har massa olika varianter men jag valde den värsta/tjockaste/bästa.
Ett steg närmare college! 
 

Höstbilder

- Tidsinställt
Hösten är ganska fin ändå. Så länge man inte är utomhus. 

Vinnaren av helgens blogg + ny omgång av veckans blogg v43

I och med att det var så många som tävlade så drog jag ännu en vinnare:

FÖR ATT VARA MED:
- Kommentera "jag är med"
FÖR EXTRA CHANS ATT VINNA:
- Följ mig på bloglovin här
- Ställ en fråga på blogresponse här
- Gilla inlägget på bloglovin här
- Nämn på din blogg att du deltar och länka mig 
.
(Glöm inte att berätta vad du har gjort i din kommentar)
 
Antalet vinnare beror på hur många som deltar! På fredag avslutas tävlingen.

Want

Allt kan köpas från nelly.com

Ska jag börja videoblogga igen?

Börjar med att bjuda på en videoblogg jag gjorde för ett par månader sedan, dagen jag slutade nian. Åh, saknar! 
 
 
 
Tänkte också passa på att fråga er om ni är intresserade av att se fler videobloggar? Isåfall, vad ska jag prata om/visa/göra? Förslag uppskattas alltid :)

Min väg till college - del ett

 
(Min fina familj i Beverly Hills, sommaren 2010)
Nu tänkte jag skriva lite om mitt mål i livet. Det långsiktliga. Jag vill så gärna studera på college i USA. Jag behöver inte gå på någon jättefin skola som Harvard, Yale eller Princeton. Det är ju drömmen, självklart, men det viktigaste är att få uppleva college-livet i mitt favoritland. Det finns så himla många skolor, städer och ämnen att välja på att jag blir helt galen. Visst, det är tre år kvar but still. Man får börja i tid. Mina förberedelser har redan startat, exakt vad jag menar får ni veta om ett tag. Framöver kommer det dyka upp lite inlägg just om det här. 
Måste också nämna att jag ångrar att jag inte tog chansen att bli utbytesstudent i åttan. Jag hade fixat skola, träffat en lärare där och gått rundtur där och allt, och boendet var också klart. Men jag valde att vänta. Och nu trivs jag så himla bra på min skola att jag inte vill komma härifrån på samma sätt. Aja, whatever. Satsar på college!
Någon mer som har samma dröm? 

Lördagen den tjugonde oktober

Jag vaknade 8.04 och var sjukt utvilad. Så härlig känsla! Sen dess har jag ätit min vanliga frukost, pluggat lite och ätit så mycket melon att jag mådde dåligt ett tag hehe. Nu är det snart dags för lunch och min eftermiddag tänker jag spendera med företagsekonomiboken, joggingskorna och dammsugaren. Och just det, hade tänkt ge mig ut på en fotorunda. Har inga höstbilder överhuvudtaget från iår. Ikväll kommer farmor, mormor och gammelmoster (säger man så?) och äter här. Mysigt. 
Ni får ha en asbra lördag!! ♥

Svar på frågestunden!

Nu har jag svarat på alla frågor! Kul att jag fick några tillslut i alla fall. Är det något mer ni undrar så är det aldrig försent att skicka en fråga i blogresponse, till min mail eller i en kommentar. 

 

Har du nån gång känt att du vill sluta blogga? 

Isåfall vad gjorde att du fortsatte? 

Ja, många gånger. Men bloggandet är alldeles för kul och givande för att jag skulle kunna ge upp det bara sådär. Sen älskar jag alla kommentarer från er läsare, det gör att jag vill fortsätta. 

 

Vad ser du mest av allt fram emot, just nu? :)

Jag ser fram emot höstlovet då jag åker till Teneriffa. Men också julen och Österrike vecka åtta. Och sommaren. Och tills jag flyttar hemifrån. Och college. 

 

Vilken är din favoritfilm? 

Jag är ingen filmmännsika, men jag gillar high-school filmer som Mean Girls och She’s the man. Annars Pearl Harbor kanske. 

 

Favoritlåt? 

Alla låtar med Taylor Swift & Avril Lavigne typ. Just nu, är det nog "Jag ser dig" med Kent.

 

Favoritkändis? 

De flesta i Desperate och 90210. Annars "följer" jag inte så många kändisar längre

Favoritklädesplagg? 

Det är nog mina Dr-denims. Så sköna att jag sover i dem ibland!

 

Vad tycker du om Justin Bieber? 

Jag gillar honom! Snygg, bra musik och verkar vara en bra kille. Dock vill jag inte kalla mig för belieber. 

Vilken kille eller tjej har du ett crush på? 

Av kända personer kan det vara Jesse Metcalfe och Lucy Hale kanske (för tillfället i alla fall) IRL har jag inte en crush på någon direkt. Finns många snyggingar men ingen så. 

Vad tycker du om min blogg? 

Jättefin, intressant! :)

Hur länge har du bloggat? 

Från och till sedan 2007

Gör du länkbyten ? :D

Yes! 

Hur kom det sig att du började blogga? :D

Från början tyckte jag att det var kul att göra headers och därav kände jag att jag fick skaffa en blogg så att jag kunde utnyttja det. Nu bloggar jag mer för att skriva och fota. Designen lägger jag inte ner så mycket tid på vilket märks tyvärr.

 

Vad vill du bli när du blir stor? 

Åh, svår fråga. Advokat vore skitspännande, men jag tror nästan att jag kommer att välja något inom marknadsföring eller ekonomisk redovisning.

 

Justin Bieber elr 1D? 

Ost elr skinka

England elr New York

Glass elr tårta? 

Hemkunskap elr syslöjd? 

 

Har du en pojkvän eller flickvän? :)

Nej, jag är 100% singel och om jag ska vara helt ärlig hade det inte suttit fel med ett förhållande nu..

 

 

När började du blogga? 

Privat har jag bloggat sedan 2007. Min första öppna blogg startades i juni 2011.

Vilka bloggar läser du varje dag? 

MÅNGA. Verkligen. Jag kan lägga upp en lista sen, men det är nog över hundra i alla fall. 

 

Vad är ditt favoritminne från skolan?

Svårt att välja ett speciellt. Men i nian när vi hade vår avslutningsshow. Det tog ett halvår att fixa men det var värt allt slit. Det var så jäkla kul och jag fick mycket bättre kontakt med många i min klass. 


Är Amanda din flickvän?

Jao, halvt. Nej det är hon inte, men hon är min bästa vän. Vi har varit vänner skitlänge, sedan ettan och jag kan inte tänka mig ett liv utan henne. Så det känns jobbigt nu när vi inte träffas så mycket.

 

Favoritnagellacksmärke? :DD 

Essie. Asbra. Har endast ett lack därifrån men det kommer att bli fler snart.

FavoritAffär? 

Hollister! Använder nästan bara deras kläder. Annars gillar jag Saint Tropez, Gant, JC och H&M. Utomlands (USA, London) shoppar jag helst på Victorias Secret, GAP, Forever 21 m.fl.

 

Din bästa statistik? 

På denna blogg som jag har haft i drygt en månad är mitt rekord typ 70 unika. På min gamla blogg hade jag som mest runt 250. 

Dina bästa dvs sämsta egenskaper? 

Bästa: jag försöker se det bästa i folk och inte döma, jag är generös, jag har lätt för att lära mig en del saker, jag kämpar för att få det jag vill ha

Sämsta: jag tänker för mycket, jag har dålig självkänsla, jag vågar inte ta risker, 

Favoritmat? 

Älskar kycklingfilé, tacos, svamp, falafel, älgfärs, hjortfilé, kalkonfalukorv, RÄKOR, lax, annan fisk, kräftor, hummer. Okej, jag kan inte välja. 

Har du någon idol/förebild?

Avril Lavigne

 

Vad fick dig att börja blogga? 
Läste många bloggar och ville fixa med designer så jag tänkte, varför inte?

Har du någon favoritblogg? 
Har jättemånga. Som sagt tänkte jag göra ett inlägg där jag berättar om några av mina favoritbloggar.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Spela fotboll, shoppa, resa, träffa vänner, 


Vinnarna av veckans blogg + ny omgång av helgens blogg

 Avslutad! 
 
 

FÖR ATT VARA MED:
- Kommentera "jag är med"
FÖR EXTRA CHANS ATT VINNA:
- Följ mig på bloglovin här
- Ställ en fråga på blogresponse här
- Gilla inlägget på bloglovin här
- Nämn på din blogg att du deltar och länka mig 
.
(Glöm inte att berätta vad du har gjort i din kommentar)
 
Antalet vinnare beror på hur många som deltar! På söndagkväll avslutas tävlingen.

Update

Längesedan jag bloggade om min vardag känns det som. Jag har i alla fall hunnit med rätt mycket sen dess.
Bland annat har jag varit på myskväll med min kära klass, haft mitt första matte prov (vilket gick rätt bra), fått tillbaka kinesiskaprovet (83/84 som måste motsvara ett A!!) och haft massa lugna dagar i skolan. I tisdags hade jag en lektion, i onsdags tre, igår tre och idag endast en. Vi har också skolfoto idag, nervös. Men jag har ingen extrem ful-dag så det ska nog bli helt okej. 
Nu hade jag tänkt sticka och fika någonstans med mig själv och samhällsboken. Vi fotas inte förrän elva och efter det slutar jag. Sen är det helg, och den kommer att bestå av plugg, jobb, städning samt att jag ska träffa mormor som kommer ner till Skåne i eftermiddag. Låter bra eller hur? Ha det bra, och förresten så drar jag vinnaren i veckans blogg ikväll. Så ta chansen att vara med! Puss ♥

Outfit 18/10

 Ni har nog sett outfiten förut. Har alltid samma kläder känns det som. Ska bli skönt att äntligen få shoppa loss på Emporia nästa vecka!! 

Ricinolja - resultat efter två veckor

(Vänstra bilden är tagen precis innan min första ricinolja-behandling, 3/8. Bild nummer två togs idag, ungefär två veckor senare)
Är det bara jag som inbillar mig eller har mitt hår blivit en aning längre? I vilket fall som helst syns det tydligt i verkligheten att det är tjockare och fylligare nu. Är väldigt positivt överraskad! Nu kör jag på i några månader till så får vi se om det fortsätter på samma sätt.
+ och - som jag har märkt av med oljan änsålänge:
Det är lättare att platta 
Det ser inte lika slitet ut
Det blir inte fett lika snabbt (strange but true)
Håret har fått en glansigare yta
Och såklart, tjock- och fylligheten
Det har nog vuxit 2 cm i alla fall
-
Det är ganska drygt att behöva planera in sina hårtvättar 
Det känns äckligt när man har oljan i håret
Den var svår att få ur i början innan jag kom på hur man gjorde
 
 
 
 
 
 

Fullt upp

Världens drygaste dag. Hörs sen när jag är hemma! ♥

11 dagar kvar

Och jag är i full gång med packandet. Alltid lika svårt att veta vad man ska ha med sig. 
Tänkte skriva en packningslista senare. Men dessa shorts ska i alla fall med! 

Länkbyte!

Bloggen ägs av en tjej vid namn Anna Pettersson. Hon skriver bland annat om träning, shopping och sin vardag.
Mycket bilder bjuder hon också på.
Tycker verkligen att den är läsvärd, så tryck på bilden så kommer du direkt till bloggen! 

Framtidsplaner

Jag vill flytta. Jag trodde att nu när jag är iväg från min håla så mycket skulle jag börja tycka om den mer på något sätt. Men nej, det är om möjligt ännu värre nu. När jag kommer hem från skolan och hoppar av tåget så känner jag bara hopplöshet. Alltid grått, alltid dött, alltid tomt, alltid tråkigt. Min gamla skola vill jag inte ens gå förbi, då väcks för många känslor. Sitter och tittar på lägenheter nu. Om ett år är det ganska troligt att jag bor själv i en liten etta någonstans i Malmö. Men jag tvivlar på att jag kommer att klara det utan min familj. 
Jag tycker dessutom att det är lite jobbigt och vara ensam hemma, speciellt när jag ska äta. Bor jag ensam lär jag beställa hämtmat varje dag. Not so good. Äsch, vi får ta det då. Nu ska jag se till så att jag verkligen får en framtid, genom att plugga matte. Puss. 

Dagens outfit


Måndag igen då.

Usch, den här måndagen har varit precis som alla andra måndagar. Seg och långtråkig.
Fick lite sovmorgon imorse då pappa kunde skjutsa mig till tåget. Var skitnära att gå på fel tåg, haha :(
Tacka gud för skånetrafiken-appen. 
Vi hade idrott först som vanligt, två grupper redovisade så inget ansträngande som tur var. 
Och sedan gick allt i ett, svenska, samhälle, företagsekonomi och matte. 
Tåget hem var försenat och verkligen proppfullt. Vi fick stanna och vänta på vägen också så jag hann inte hem till träningen. Skitkul. Som straff fick jag plugga samhälle istället. Och om en stund ska jag öva in engelska-glosorna. 
Just det, imorgon börjar jag klockan elva och slutar klockan tolv. Åh så skönt. Då har jag mer tid för bloggen också. Puss ♥
 

Gårdagens kvällsfika

Kanel med torkade äpplen, så gott! Jag hatar att variera mina mellanmål, är väldigt dålig på det men igår var det dags. Ett bra alternativ istället för min älskade frysta frukt. 

Vinnaren av helgens blogg + ny omgång av veckans blogg

 
FÖR ATT VARA MED:
- Kommentera "jag är med"
FÖR EXTRA CHANS ATT VINNA:
- Följ mig på bloglovin här
- Ställ en fråga i min frågestund här 
 
Om det är många som deltar drar jag tre vinnare på fredag! 
AVSLUTAD 

Resultat 2,5 km

Tid: 14.10 min
Sträcka: 2,5 km 
Min/km: 5.40 min/km
Kommentar: Det gick väldigt lätt idag. Gav upp lite på slutet, men jag hatar att springa i uppförsbackar. Tiden är jag hyfsat nöjd med, satsade ju på 13 men det får bli nästa gång. Jag får ha i åtanke att rundan inte är världens plattaste om man säger så. 
När jag kom hem fick jag så sjukt ont i magen. Jag trodde att jag skulle svimma så ont det gjorde men som tur var gick det över en kvart senare. 
Mål för nästa vecka: 2,5 km på 13.30 minuter. 
 
 
 

Vinterjacka & vinterskor

 

 
Jag läste precis att det snöar i Norra Sverige. Kul. Det betyder att vintern har kommit till vårt land på riktigt.
Och jag har inte ens någon jacka eller några skor än! Panik... Vi får se om jag klickar hem dessa ikväll för att inte riskera att få gå med skinnjacka och converse hela vintern. 
 
Jackan hittar ni här
Uggsen finns här 

BB-cream

Istället för foundation, concealer och allt det där kan man använda en 8-in-1 BB-cream. 
Jag köpte den från Maybelline men den finns i hur många märken som helst. På mig funkar den bra, ett helt klart godkänt betyg. Den täcker inte allt, men det mesta och det duger. 
Finns på Kicks och kostar drygt hundra spänn. 

Jobb, yoga, städning

Idag har jag hunnit med rätt mycket. Mitt rum är nästan helt städat (har inte dammsugit men sånt kan man inte förvänta sig), jag har jobbat hos farmor med lite ekonomigrejer och plockat undan i stallet. Fyfan, jag skrämde upp både henne och mig själv, haha. Fick en bit ståltråd på min arm så jag skrek till för jag trodde att en mus hade tagit sig in i min tröja. Aja, det ordnade sig men ni skulle sett mig sen. Sprang fram och tillbaka för jag vågade inte vara på samma ställe. 
Dessutom har jag kört pyttelite styrka och yoga. Finns en app som heter just Yoga (ab-workout-serien), och den funkar riktigt bra. Imorgon ska jag nog springa fem kilometer, nästan ett år sedan jag sprang så "långt" senast. 
Nu ska jag mysa framför matteboken med en skål popcorn, så godnatt&puss på er! ♥

Macskal

Igår fick jag äntligen mitt rosa macskal! Precis en månad försent, men vad gör det? 
Jag beställde det från macskal.se. Där finns mycket fina saker till iphones, macbooks och ipads. 
 

Helgens blogg!

FÖR ATT VARA MED:
- Kommentera "jag är med"
FÖR EXTRA CHANS ATT VINNA:
- Följ mig på bloglovin här
- Ställ en fråga i min frågestund här 
 
Jag drar en vinnare på söndag, lycka till! :* 

FREDAG

Hej! Har inte haft så mycket tid för bloggen på sistone. Ska bli ändring på det! Idag hade jag mitt första prov. Det var i kinesiska och gick rätt bra faktiskt. Har ALDRIG någonsin känt mig så lugn både innan, under och efter ett prov. Annars har det varit en chill dag med lite shopping på stan på hålan, religion, matte och hamburgare till lunch.
Nu ikväll gör jag det jag brukar, dvs äter melon, pluggar lite, kollar desperate och sådär. Ska gå och sova snart, jobb imorgon. Fan vad skönt det känns att kunna säga så. LOVE ♥

Outfit 10/10


Someday someone will come into your life and be the answer...

...as to why nothing in the past ever worked out.
Får vi hoppas.
 
Jag har tänkt tillbaka de senaste dagarna. Mycket, till och med så att tankarna har fått följa med mig in på natten och i mina drömmar. Varför just nu och varför överhuvudtaget har jag ingen aning om. Jobbigt är det. Extremt.
Jag ångrar så mycket, speciellt det jag aldrig gjorde. Jag ångrar att jag inte följde mina känslor. Nu i efterhand förstår jag inte hur jag kunde vara så dum och förtränga allt jag kände. Varför i helvete skulle jag alltid gå efter det som var rätt? Det visade sig vara det som bröt ner mig totalt. 
Jag kommer aldrig kunna bli den personen jag en gång hade möjlighet att bli. Och det är det som gör mest ont. 
 
Jag kan inte ändra på det som varit, men kan jag ändra det som ska komma? Eller har jag förbrukat mina chanser? Detta inlägg är inte lätt att förstå, så förlåt för det. Men ett tips till alla:
Följ alltid hjärtat, lita på dina känslor och våga satsa. Annars kommer du sitta här som jag. Inget dumt att se tillbaka på, inget att "ångra" just för att du helt enkelt inte har gjort något. No experience. Helt forever alone.  (Skämtåsido, jag älskar er mina älskade vänner och jag vet att jag har er och jag syftar självklart inte på er. ♥♥♥)

Dagens outfit

Ny och mysig tröja idag, älskar den! Köpte den i tisdags på Nova Lund. 

Frys ihjäl vinter

Är det något jag hatar mer än allt annat så är det KYLA. Det värsta som finns är att frysa.. Förra året började vintern i augusti ungefär så jag är inte hoppfull i år heller. Att behöva ha underställ och vantar inomhus i oktober är inte det roligaste. Inte heller att trotsa skolans idiotiska regler om "inga jackor i klassrummen" för att man helt enkelt inte kan tänka utan värme. För att inte tala om alla morgonar som måste upplevas bredvid ett element för att vara möjliga att ta sig igenom. Även om jag vet att det inte kommer bli likadant i år känns hösten/vintern som en väldigt onödig årstid. Jag röstar för sommar året runt! 
 

Day 14 - Give nine pictures of guys/girls who are famous and you find attractive.

Alltså jag dör så snygga! Gud. Perfektion. Ahh. 
Tristan Wilds, Avril Lavigne, Justin Bieber, Jessica Stroup, Eva Longoria, Shakira, Jesse Metcalfe, Selena Gomez, Zac Efron.
 

French manicure

Fick ett ryck och målade mina naglar igår. På bilden ser det rätt fint ut faktiskt. Synd att det inte är så i verkligheten, haha. Och vi ska inte ens prata om hur högerhanden ser ut. Får nog träffa Amanda snart igen så att hon kan ge mig en ordentlig manikyr. Eller vad tycker ni? ;)

Tips!

Är ni precis som jag, nästintill beronde av handsprit, borde ni testa "Hand Cleanse Gel"-serien från The Body Shop. Finns i pink grapefruit, mango, sweet lemon och strawberry vad jag vet. Jag har testat alla och är inne på min femte flaska iår. Tror den kostar runt 50 kronor. 
 
 
Glöm inte frågestunden!

Ask me anything

Jag kommer inte att ha tid för bloggen idag. Så jag tycker att vi kör en frågestund! Fråga om precis vad som helst, kanske om skolan, resor, språkresan jag var på i somras, min ätstörning, mat och träning, shopping, min vardag, MJ eller kanske till och med om hästar (fast då får ni inget vettigt svar) så svarar jag när jag har fått tillräckligt många frågor. 

Tuesday

 
Tåget var försenat imorse vilket resluterade i en stressad tjej. Hann till lektionen i tid som tur var även om jag höll på att blåsa bort på vägen. De två lektionerna vi hade gick snabbt, maten var chicken nuggets (asgott faktiskt) och efter lunch åkte jag hem.
Nu sitter jag med en kopp te, samhällsboken och gråter framför Desperate Housewives, haha.
Ikväll blir det Nova Lund med mamma. Jag har en del jag ska köpa.
Puss! ♥

Day 13 - A moment you felt the most satisfied with your life

Skolavslutningen i nian. Även om den tidigare veckan var otroligt jobbig och då mådde jag verkligen inte bra, förstördes inte avslutningsdagarna. Och det är jag glad över. SÅ himla lycklig jag var då. Egentligen är jag väl lyckligare nu, men det kändes på ett annat sätt. Showen, betygsutlämingen i idrottshallen, Stora hotellet, festen, euphoria, we are young... Jag grät inte då men nu är jag nära till tårarna. 

Varför jag gillar hösten

Egentligen hatar jag hösten, så jag fick riktigt tänka efter för att komma på något bra. 
1. Alla bra tv-serier börjar igen. Ikväll är det ju premiär för tredje säsongen av Solsidan. Imorgon är det nog första 
avsnittet av 90210 om jag inte minns fel. 
2. Man har en anledning att vara inomhus hela tiden. Och man behöver inte få ångest för att man inte tar vara på sommardagarna.
3. Det är nära till lucia, jul, nyår, halloween och allt sånt mysigt. 

Just nu

Melon, Desperate Housewives och samhällsboken. Perfekt söndag! 

Planer

 
 
free glitter text and family website at FamilyLobby.com
√ Plugga (kinesiska, engelska, matte, samhälle, svenska)
√ Börja på juridik-uppgiften
√ Städa mitt rum
√ Fotografera 
√ Blogga
√ Ta ett bad
√ Göra lite pushups
√ Titta på första avsnittet av Solsidan
 
Vad ska ni göra en sån här vacker dag? 

Min helg

Åkte till Amanda vid 6-tiden igår, och hade kul som vanligt. Vad vi gjorde kommer jag ärligt talat inte ihåg. Är helt trött i huvudet nu, efter kanske lite för lite sömn. Om en stund ska jag i alla fall åka och hälsa på min kusin och hennes barn, ska bli så roligt! När jag är hemma igen blir det plugg. Och ja, nu menar jag allvar!!
Puss, vi hörs ♥

Ny design!

GAMLA: 
 
NYA: 
Blev så trött på min gamla design att jag bestämde mig för att ändra den lite. Mycket bättre nu tycker jag. 
Lite småsaker som ska fixas men annars är den ganska klar. Vad tycks? 

Cupcake nails

 

Tja

Skitbra skoldag förutom att jag nästan somnade på kinesiskan. Fika på espresso house, kyckling till lunch och kort sista lektion kan ju inte vara annat än bra. 
Ikväll ska jag träffa Amanda, åh längtar. Men innan dess ska jag duscha, laga mat, äta och packa. 
Vi hörs någon gång! Puss♥

Day 12 - Ten things about you that people wouldn’t expect.

1. Jag älskade att läsa när jag var liten.
2. Jag föredrar att prata med folk face to face, tycker att det är skitjobbigt att maila och snacka telefon.
3. För några år sedan var jag rädd för hundar...
4. ... för att jag blev "begravd" av en hund på stranden när jag var bebis.
5. Jag suger på att rita, bygga och allt sånt kreativt. 
6. Jag kan inte göra kullerbyttor.
7. Jag var riktigt lång när jag föddes, vilket inte är fallet nu direkt.
8. Innan var jag emot klänning, högklackat och sånt men nu börjar det vända lite.
9. Dessutom använder jag typ aldrig smycken.
10. Jag är nöjd (hyfsat) med mitt utseende.

Follow me

 
 
Glöm inte att följa mig på instagram & twitter. Har även quizkampen.
Heter linajakobssson på alla tre.
Kommentera vad du heter på dessa så kanske jag börjar följa dig, alternativt att vi kör ett byte :*

Instagrambild + kort om dagen

 
Är på väg hem och försöker fördriva tiden en aning. Inget speciellt har hänt i skolan idag, inget speciellt kommer att hända ikväll heller tror jag. Kanske blir lite plugg, vad vet jag. Ville bara uppdatera lite kort och ja. 
Som ni antagligen märker har jag lite brist på blogglust. Eller jag vill blogga med vet inte om vad. Förslag från er hade varit bra. 
Trevlig eftermiddag, puss ♥

Flashbacks

 
Hur är det? Allt bra? Två frågor jag får allt för ofta. Svaren blir alltid jo, det är bra eller jadå, allt är bara finfint.
Sådan mästare jag är på att ljuga. För det är långt ifrån bra. Knappt godkänt ens.
Jag vill bara flytta härifrån och börja om på nytt. Skita i alla jävla personer som trycker ner mig. Som hindrar mig. Som hejar på min inre röst som säger att jag inte duger. Att jag inte alls är sjuk, smal eller olycklig. Det räcker inte.
Jag är fet och äcklig, mina lår är groteska. FAN VAD JAG ÄR ARG. Jag vill radera. Allt är så jävla hopplöst.
Velar fram och tillbaka. Ska jag, ska jag inte. Men vad är det värsta som kan hända? Jag är ju redan så socialt nere på botten som det bara kan gå. Blir jag av med alla mina såkallade vänner, så fine. Jag har ändå inte dem. Inte som förut. Jag vill inte gå i skolan. Orkar inte det. FUCK THIS. Jag orkar inte sova. Inte plugga. Inte gå ut. Inte städa. Inte göra någon nytta. Det enda jag gör är att äta och tänka på nästa måltid. Och hur det kommer bli sen. FYFAN.
JAG HATAR DETTA SÅ JÄVLA MYCKET! Vill avreagera mig.
 
Både intressant och sorgligt att läsa vad jag skrev för ett halvår sedan. Bilden är tagen då också och mitt leende talade väl inte sanning kan man säga.

Godmorgon!

Sovit gott? Själv är jag på skitbra humör idag! Har ingen aning om varför men klagar inte.
Ricinoljan funkade perfekt, kan inte sluta ta i mitt hår. Det är lite fettigt men sånt får man ta. 
Idag har vi skoldag från 9.30-14-30 med 4 lektioner. Hoppas att ni får en riktigt bra torsdag! Puss ♥

Ricinolja

Nu är mitt hår så slitet, tunt, kort och fult att jag inte vet var jag ska ta vägen. Så därför tänkte jag ge ricinoljan ett försök till. Använde mig av den förra året och det funkade riktigt bra faktiskt. Håret hann inte bli längre, men starkare och finare i alla fall. 

3 oktober

(Mest för att jag inte har någon annan bild, men lite också för att vi är söta, Amanda&jag)
 
Börjar med att berätta en sjukt irriterande sak. På juridiken fick jag mail om att nelly hade fått in xs i min jacka. Eftersom vi var mitt uppe i en genomgång hann jag inte beställa, och sen efter juridiken såg jag att den var slut. Åhhh, så typiskt. Får väl vänta någon vecka till och frysa ihjäl så länge. Nejdå, imorse var det faktiskt rätt varmt ute.
Annars har vi haft företagsekonomi, engelska och samhälle. Om en halvtimme är jag hemma och då hade jag tänkt plugga. Ikväll blir det träning. Det var väl allt. Kul liv.
Puss ♥

Day 11 - Where have you traveled?

 Okej, nu ska jag försöka få med allt.
När jag var liten 1-9 år: (charterresor typ)
- Lanzarote
- Fuerta ventura 
- Egypten
- Cypern (åh, delfinklubben)
- Menorca
- Rhodos 
När jag var lite äldre, kanske 10-13:
- Rom
- Helsingfors (kryssning)
- Kina
På senare tid:
- USA (rundresa New York-Hawaii-California)
- Florida (Östkusten-Key West-Västkusten)
- Malta (språkresa med STS)
- Sicilien (dagsutflykt)
- London 
Sen har jag varit i Österrike 10 gånger på skidsemester och Danmark såklart. Men jag har aldrig varit i Norge eller Tyskland. Har bara kört igenom. 
 
 
 
 

Hollister x2

Mina älskade Hollister-jeans och min fina Hollister-kofta hade jag på mig idag.
Tagga öppningen av Emporia om 23 dagar!!
Hollister i Malmö, kan det bli bättre? ♥

Pluggtisdag

Aslugn skoldag. 9.35 till 11.55 med juridik och svenska. Nu blir det plugg i några timmar framåt. 
Vi hörs när vi hörs, puss! ♥

Day 10 - Your favorite song and why.

Jag måste välja flera låtar. Alla för att de betyder så enormt mycket för mig.
 
Min och Jennys låt ♥ Påminner mig alltid om vår vänskap, hur mycket vi gått igenom tillsammans och hur tacksam jag är för att ha henne i mitt liv.
 
 
Minnen. Hösten 2009 med bästa Amanda. Detta måste vara mitt livs mest spelade låt. Åh ♥
 
Sjukt underbar låt som jag aldrig tröttnar på. 
 
Får inte glömma waka waka. Tänker tillbaka på eskilscupen och fotbollen i övrigt. Jag blir bara så glad! 
 
Sist men inte minst, 9ab:s låt. Dansen i musiksalen till denna. Alltså, jag börjar gråta nu...

Oktober

Den kanske sämsta månaden på hela året har börjat, om man bortser från Mars. 30 dagar kvar, håll ut lina. 
Det har varit en väldigt lugn måndag måste jag säga. Jag tog en tidigare buss så att jag slapp stressa. På idrotten hade vi lite teori, spökboll och procceboll. Sen hade vi svenska, samhälle och matte. Företagsekonomin var inställd så vi slutade 50 minuter tidigare. Och jag har varit duktig idag, räckt upp på alla tre lektioner. Bra där lina. Mötte upp mamma i Ystad, tog en kycklingburgare på Max och körde hemåt. Var hemma och vilade i en timme innan det var träning. Jag var helt död idag. Vet ej varför. Aja, känns bra nu efterråt. 
Nu hade jag tänkt duscha, sen plugga samhälle och kinesiska. Proven börjar närma sig. Usch. 
Puss & godnatt! ♥

No pain is permanent

 
(Jag i oktober/november 2011 & jag i september 2012) 


Då och då är det nog bra att påminna sig själv om hur långt man faktiskt har kommit. Hur många steg närmre man ändå är. Även om det känns som att målet aldrig kommer så får man se tillbaka på allt man klarat av. Man kan tycka att allt är precis likadant som förr, om inte sämre. Men det är bara om man tittar framåt, när man lägger märke till att det är en lång väg att gå. Så jag säger såhär, mät sträckan bakom dig och var stolt. Då kommer du komma i mål, förr eller senare. If you ever feel like giving up, always remember why you kept holding on. 
 
För ett år sedan. Då frös jag dygnet runt, jag tränade halvt ihjäl mig och fastän jag åt var det långt ifrån tillräckligt. Jag grät i princip varje dag, allt kändes hopplöst, jag var ensam fast jag hade så många runt omkring mig, jag hatade mig själv och alla andra och ville bara ha ett slut. Jag såg framåt och hoppades på en vändning som aldrig kom. Allt handlade om att försöka överleva ännu en meningslös dag. Jag trodde verkligen att lyckan skulle komma tillslut efter allt mitt slit och letande. Så blev det inte.
Idag kan jag träffa vänner på riktigt och verkligen känna hur mycket de betyder för mig, äta det mesta, gå på fester (dock inte fullt ut än), vara hemifrån i flera dagar och gå månader utan den minsta lilla träning. Det är jobbigt, men värt det. 
Jag har fortfarande dåliga och till och med hemska dagar. Men nu vet jag att det bara är tillfälligt. Morgondagen blir alltid bättre.
No pain is permanent. 
 

iPhone skärmskydd

Igår köpte jag ett sånt skyddsplast med spegeleffekt till min iPhone. Lätt att klistra på, skärmen blir fin och det funkar utmärkt att spegla sig. 50 spänn på Bo Ohlsson. Väldigt värt. 

RSS 2.0