Teneriffa - maten

 


Jag tycker att maten är typ 60-70% av en semester. Älskar att testa nya maträtter från olika kulturer. 

På denna resa åt jag bland annat kanarisk potatis (potatis kokat i salt), en exotisk räksallad med kiwi, ananas och hallonsås, en halv kyckling serverad i en het panna, fisk- och skaldjursspett, faijitas chicken, ännu mer stekt kyckling med olika tillbehör, paella och en libanesisk couscous-rätt med kikärtor och kyckling som jag aldrig kommer att glömma (sista bilden). Det var så gott att vi var där två gånger. 


Jag trodde ärligt talat att maten på Teneriffa skulle vara typ tjock korv och pommes. Så var inte fallet uppenbarligen och det är jag glad över. Skulle absolut inte rekommendera all inclusive, om man inte har småbarn då. Detta eftersom maten är så pass bra och utbudet väldigt stort.

Kommentarer
Postat av: Sara

ÅÅÅÅÅ!!!!! Gud va gott allt ser ut att vara!!!!!!! Måste du göra mig såhär hungrig och sugen..... Jag älskar kulturell mat :)

2012-11-06 @ 20:34:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0