Självförtroende, tabata och sånt

Jag vill slå mig själv i huvudet. Hårt. Varför ska jag oroa mig så mycket? Varför kan jag inte bara lita på mig själv? 
Ni anar inte hur nervös jag var innan samtalet. Var nära på att avboka, seriöst. Men det gick asbra och jag fick A på svenskan, och inte ens på gränsen till B. Sjukt ju. Nu blir det shopping på Emporia som belöning! Jag har väl berättat om min plan? Bra betyg = shopping. Dåliga betyg = smaksatt vatten/mat och en tidning. 
Dyrt, men vafan. I deserve it. 


Vill bara klargöra en sak. Jag skriver mycket om mina betyg för att det är viktigt för mig. Jag lever för skolan. Haha, nej. Men ungefär. Det är inte för att visa hur bra jag är eller för att trycka ner någon annan. Ren fakta, och mina känslor kring det helt enkelt. Det är svårt att förstå hur mycket tid, och framförallt kraft jag lägger ned. Så tro inte att jag är född smart! 


Åter till dagen. Älskade Skånetrafiken var lite sena på väg hem men det gjorde inte så mycket. Åt massor med mat hemma för att ladda upp inför träningen och två timmar senare stack jag och mamma iväg. Vi körde tabata och det var faktiskt kul. Så det blir fler gånger! Har så himla ont nu bara, men som jag säger, träningsvärk är den bästa smärtan! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Bra betyg taktit :p

2012-11-15 @ 07:47:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0