2012 - 04 05 06

 

April
När all träning försvann så började jag satsa på bloggen. Gjorde bilder i gimp och ordnade veckans blogg-tävlingar. Fick väldigt bra statistik ett tag. Firade påsk och uthärdade ett jobbigt påsklov. Sista gången jag fick träffa min älskade morfar. Blev preliminärt antagen till ProCivitas. Försonades med mina vänner efter en period av jajagvetintevaddetvarmen. 
 
Maj
Blev magsjuk ännu en gång vilket gjorde att jag missade nationella provet i matte. Fick göra om det vid ett annat tillfälle men just då kändes det så hemskt. Bloggen fortsatte i alla fall att växa och jag själv likaså. Solen visade sig och jag började må mycket bättre. Hade några fall då och då men jag reste mig. Shoppade massor! Var i stan med Amanda och Matilda och gjorde bort mig fyra gånger haha. Besökte också Tosselilla och lite sånt. 
 
Juni
Vi visade upp vår show och gemenskapen stärktes enormt. Man ville bara göra fler och fler föreställningar. En av de roligaste saker jag gjort, någonsin faktiskt. Jag slutade nian och tog farväl av skolan och alla jag gått med i 3-9 år. Hela min värld vändes upp och ner några dagar senare när jag förlorade min bästa morfar. Trots detta åkte jag på språkresa till Malta den tjugotredje. Jag hade så kul jag kunde och resan blev förvånansvärt bra tillslut. Träffade många fina personer och hade en trevlig tid! 
 
 

Kommentarer
Postat av: ebba

vinnaren utav nyårsaftons blogg finns nu uppe på bloggen , kika in och kolla om det var du som vann :)

2012-12-31 @ 10:20:35
URL: http://ebbalinneaa.blogg.se
Postat av: Madeleine

Hoppas du får ett super bra nyår!

Svar: Tack detsamma! :D
Lina Jakobsson

2012-12-31 @ 16:43:09
URL: http://tjugoandre.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin
RSS 2.0